x 
Winkelwagen is leeg

Regenton kopen? Voor klussen als het sproeien van de tuin of het wassen van de auto of ramen kan gerust regenwater gebruikt worden. Zo wordt drinkwater bespaard en verdwijnt er minder ‘schoon’ water in het riool. Ook hoeft u dan geen gemeente water te betalen. Het water uit de regenton is erg gezond voor uw bloemen en planten. Dit water is kalkvrij. Koop vandaag nog een kunststof regenton en begin direct met besparen!

 

Regentonnen zijn er van verschillende fabrikanten. De meest bekende zijn: Graf, Garantia, Harcostar en Ward. Dit zijn allemaal A merken die een zeer goede kwaliteit regenton leveren, u moet dan denken aan de dikte van het kunststof. Het is ook belangrijk dat het een goede kunststof is als we kijken naar het verkleuren. Het is erg lelijk als een regenton al binnen een aantal jaren helemaal verkleurd is. Vindt u het moeilijk om een goed keuze te maken? U kunt dan altijd bellen of mailen. Wij staan u graag te woord. U kunt ook alle regentonnen bij ons in de showroom bekijken.

 

Regenton aansluiten | Regenton tuin | Regenton kraan | Goedkope regenton | Regenton kopen

 

 

Regentonnen Otterlo

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Winkeltuin.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.